Restaurant Fly Inn Helicopter crossing Restaurant Fly Inn Restaurant Fly Inn Ryfas Helicopters Restaurant Fly Inn

Iets te vieren?

Zoekt u een geweldige locatie voor uw feest, receptie of partij?

Bij Restaurant Fly Inn is het mogelijk een speciale sfeer te creëren voor deze gelegenheden.

Wij bieden u de gelegenheid een feest, receptie of partij naar uw eigen karakter te laten plaatsvinden, uiteraard passend binnen uw budget. Om tot een gepaste aanbieding te komen nemen we eerst al uw wensen door, zodat het programma invulling krijgt. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden welke wij graag met u bespreken.

Alles kan: Lunch, borrel, diner, thema buffetten, feestavond met of zonder muziek en entertaiment van een live band, arties of Dj, of heerlijk ontspanen genieten van de vliegtuigen en helicopters welke vertrekken en aankomen op ons vliegveld, u zegt het maar!!

Zelfs combinaties van een feest met een rondvlucht voor het feestvarken is mogelijk. Overnachten kan in nabij gelegen hotels en parkeren is bij ons gratis.

Voor een bruiloft is de accommodatie tevens zeer geschikt. Uw huwelijk kan worden voltrokken in ons restaurant, Restaurant Fly Inn is namelijk een officiële trouwlocatie voor de gemeente Hilversum.

Kortom, U kunt een feest geven waarover uw gasten nog lang en met plezier over zullen napraten!

De unieke locatie in Midden Nederland, Hilversum, is perfect gelegen ten opzichte van Utrecht, Amsterdam en het Gooi.

Wanner u geïnteresseerd bent in een passend eaanbieding staateen van onze medewerkers u gaarne te woord. Wij adviseren u om hiervoor een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken.


SubmenuFacebookActueel weerbericht